Beoordelingen van Miyagi and Jones Haarlem

Recente recensies van Miyagi and Jones Haarlem

5 sterren na 138 reviews

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en knapperig. We bestellen heel regelmatig en de kwaliteit is zeer constant, top !

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered at 8pm Friday, ETA of delivery within 1 hours. Almost exactly an hour later i got a call from the resto saying it was way too busy so my food’s just ready and will arrive within 10-15min. I find this a good gesture and when i opened the order i found out they gave a cake for free so i was super hungry but could forgive them coz at least they make an effort to make it up. Also they fulfilled my request to skip the cucumber, really appreciate that. Now I remember I ordered previously on my birthday and i got a free cake and candle so thoughtful

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd bezorgd.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op aangegeven tijd. Sushi van prima kwaliteit en rijstgerecht met kip prima. Kregen alleen verkeerde loempia’s bezorgd (mini’s ipv Vietnamese grote) en die waren zeer sompig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten bij Miyagi and Jones in Arnhem vorig jaar. Nu hotel geboekt in Haarlem een speciale avond, verrassing voor mijn man. Top hotel kamer. Waar we graag wilden blijven die avond. Ik dacht heerlijk van jullie laten bezorgen. Slechter dan slecht .. eten was doorbakken, zag er niet uit. bij elkaar geraapt rommeltje, niks verfijnds aan zoals in het restaurant toen. Ziet er totaal anders uit dan de plaatjes doen vermoeden. Niet smakelijk. Baal hier enorm van. Qua eten was het een domper op wat een mooi verzorgde avond moest worden! 😞

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Altijd goed, vers en een snelle bezorging.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food for reasonable prices. It is one of our favorite take outs lately.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Ik miste alles de bestelde dumplings.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten en razendsnel bezorgd! Gewoon top

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Was heerlijk en heel snel bezorgd in de binnenstad, half uur sneller dan werd aangegeven.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd, heerlijk vers! Heb weer genoten, tot de volgende keer!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. We bestellen altijd hetzelfde en altijd is het goed en lekker. Ook de bezorging via Sitedish. Een wereld van verschil met Uber Eats, dat was ronduit slecht en onvolledig. Dus Sitedish, top!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia’s mogen beter doorgebakken worden. Ze waren deze bestelling en de vorige wat slapjes. Verder was het eten weer lekker!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde meer dan den uur voor het eten werd bezorgd en toen was het al koud :( super jammer, tot nu toe altijd snelle en goede bezorging gehad hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Lekker eten.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I think the food was not bad but was not delicious too. It was very average. Fish didn't seem to be very fresh...it was a bit black...Chicken was OK and not so crunchy...rice was OK as well. In summary, the fish not being red and looking more fresh is in fact my biggest complain.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, mooi op tijd, heerlijke sushi rolls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 verschillende soorten 🍣 sushirolls, allemaal even vers en luxe. Ook de gefrituurde 🍗 kip met mangosaus en de dumplings 🥟 met lente-uitjes waren vers en goed op smaak! Ik bestel hier vaker en het is altijd overheerlijk lekker! Ook de bezorging is vriendelijk en snel. Ik raad dit restaurant aan iedereen aan die van sushi en Aziatisch eten houdt.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker allemaal!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat het eten koud was. We moesten het in de oven opwarmen. Wij wonen maar 200 meter van restaurant.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top. Eten heel lekker en bezorging leuk en lief meisje

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van het eten! Wij hebben de veggie budda bowl en de chicken teri yaki besteld, maar vroegen ons wel af of de porties groot genoeg waren. Nou, we hebben allebei nog een restje in de koelkast staan! De Thai mango salad is lekker fris en de Hanoi springrolls en de vegan dumplings ook dikke prima! Daarnaast was de bezorger ook erg vriendelijk!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Viel behoorlijk tegen. Eigenlijk was alles flauw van smaak: witvis met curry smaakte nauwelijks naar curry, kipsaté met een waterige saus, peking eend vet taai. Salade met mango was ok, maar niet bijzonder.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, online besteld, keurig rond de aangegeven tijd geleverd. We hebben gesmuld van de spare ribs, maar ook de krokante kip en de dumplings waren heerlijk. Echt een aanrader!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en ontzettend lekker

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betalingssysteem: als een betaling niet lukt slaat t systeem de invulvelden bij terugkeer naar de start betaling niet op, waardoor tijden / fooien enzo niet behouden blijven. Vervelend omdat je daar niet oplet als besteller. En vervelend voor jullie omdat jullie dan om half vijf (eerste tijd in t optiemenu) het eten komen brengen. Eten: sparribs, waar we overall echt fan van zijn waren niet lekker. Vlees leek alleen gekookt te zijn en enkel een sausje te hebben die t lekker maakte. De sushi california (volgens mij) had een gekke witte saus, die we ook niet konden waarderen. Eendenpannekoekjes waren heerlijk, evenals de krokante kip, curry met vis! Dus dat was top!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Wederom was de Thaise mango salade voor mij de topper. Ribs, chicken curry, sushi allemaal heerlijk!! Snel weer 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooo dat was ff allemaal lekker! Ribs, dumplings, pokebowl en hochin duck helemaal blij hier! en mooie porties ook!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered with Thuisbezorgd, five star quality, ordered today on miyagis website, the tofu is not good fried, the noodles and veggies overcooked and colorless, weird pungent flavour. Okay to eat but disappointed compared to how it used to be.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie snelle levering. Altijd goed eten. Helaas nu 1 keertje verkeerde gerecht gekregen, maar alsnog goed. Alleen topte ‘t niet de teriyaki.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk en goede porties. Bij ons op het dorp bezorgen ze niet dus ik heb afgehaald. Het eten stond klaar op de afgesproken tijd. Heel erg fijn , snel en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

koud, warm en ijs in één tas. saté was lauw en taai. spareribs eveneens lauw en niet echt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed echter moest ik zelf naar beneden om het eten te halen. Met twee kleine kinderen kan dat niet altijd en mijn eerdere bestellingen werden wel aan de deur bezorgd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zowel de sushi, de rice bowl als de toetjes. Door drukte werd het diner 40 min later bezorgd dan gepland.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

ik heb afgelopen zaterdag een curry met rijst besteld en dit was echt niet goed. Veel te veel rijst en weinig saus en groente. Tip; Het gaat niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Ik heb meerdere malen bij 1 van jullie restaurants gegeten en altijd tevreden maar dit was echt ondermaats...

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten super! Waren toetjes helaas vergeten en na een belletje kwamen ze dit ook nog brengen. Kwaliteit is zoals op locatie 👍🏻

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd en het eten was heerlijk!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Makkelijk bestellen en betalen. Op tijd bezorgd! Heerlijk eten! Kortom, top restaurant.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website; bestelling werd keurig op tijd geleverd. De gerechten die wij hadden besteld waren allemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, had alleen graag wat meer keuze in sushi gezien! Verder hele goede qualiteit

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen via de website was erg makkelijk. Bestelling was op tijd geleverd en het eten was heerlijk!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker, goede service door een klein foutje van de vorige keer, deze keer goed te maken. Fijn als dit soort dingen worden aangepakt. De vegan sushi! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal 5 sterren. Nu was de zoete aardappelfriet helaas erg zacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben lekker gegeten. Maaltijden waren handig verpakt. Bovendien leuk ontvangen in de zaak bij het afhalen. Wij komen graag eens echt tafelen bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer smaakte het echt naar helemaal niks...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. We waren iets uit de bocht gevlogen qua hoeveelheden :) De sides zijn best fors.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was gewoonweg niet lekker. Pancake duck was oké. Wilde het een keer proberen, maar ik bestel niet meer.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed geprijsd, optijd bezorgd. Vriendelijk geholpen aan de telefoon bij een vraag over het menu en de mogelijkheden voor zwangerschap. Ik kom graag terug als restaurant weer open is .

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ook bezorging was keurig op tijd. Aanrader.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker allemaal! Ook voor vegans heerlijke smaken. Ons nieuwe favoriete restaurant in Haarlem!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super we hebben heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar top

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de kwaliteit van de sushi was heel erg goed. Alleen alles wat uit de frituur kwam was heel zacht en klef geworden. Wellicht anders verpakken? De bezorger was een beetje kortaf en stond niet open voor een leuk praatje. Verder heerlijk gegeten! Goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi mensen! Helaas was onze bestelling niet meer warm toen deze bezorgd werd. Met name de zoete aardappelfrietjes heb ik opnieuw op moeten warmen. Verder zou het super zijn als er nog wat extra Vegan keuze zou zijn in het menu.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden twee keer hetzelfde gericht besteld. Eentje had helemaal geen wasabi, de andere een dubbele portie..

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor elkaar en keurig op tijd! Lekker eten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd. Netjes verpakt en goede temperatuur. Eten was voortreffelijk.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Peking duck crepes waren erg lekker. En leuk om zelf samen te stellen. De gebakken rijst was helaas niet gebakken, ondanks mijn note bij de bestelling: 'de rijst mag echt goed gebakken worden'. De sushi was matig qua smaak en niet heel crunchy, geen uitblinker. We vonden het al met al lekker, maar niet geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en de bezorging werd op de minuut afgeleverd :-)

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De peking duck en crispy chicken waren beiden wat droog van binnen en niet knapperig van buiten. Ook niet meer zo warm. Ik woon ver in schalkwijk, dan is bezorgen met de fiets denk ik te ver om het nog warm en vers over te krijgen. Verder wel smaakvol en goede porties.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Poke bowl lekker maar erg veel rijst. Er zat wel gewoon komkommer bij Poke tuna terwijl gevraagd is dit niet te doen. Jammer.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Enige minpuntje vond ik dat het vlees van de spareribs echt heel droog was. De marinade was echter wel heerlijk en van de andere gerechten heb ik enorm gesmuld. Ik zal zeker nog eens bestellen, alleen dan sla ik de spareribs helaas wel over. Sterkte in deze moeilijke tijd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en Pokebowl waren er erg lekker. Zoete aardappelfrites waren koud, salade had te weinig dressing. Drieënhalf sterren zeg maar.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls met zalm waren niet echt lekker. Te veel rijst. En de bamboe was niet ok.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious! Would love if the veggie bowls to have vegan options pleaseeee!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb jullie gemist. Eindelijk kon mijn vriend ook dit heerlijke eten proeven, want wij konden helaas door de Corona niet komen eten voor zijn verjaardag.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Zowel de sushi als de side dishes waren van hoge kwaliteit, Absolute aanrader!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat ik mijn verjaardag niet kon vieren vanwege corona had ik mijzelf getrakteerd op alles wat mij lekker leek. En alles was ook super lekker! Met als favoriet de sushi en spareribs. En als cadeautje kreeg ik zelfs toetje! Bedankt voor toch een heerlijke avond.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn helemaal blij dat we jullie ontdekt hebben. Heerlijk gegeten, heel vers allemaal met prachtige frisse smaakcombinaties. Goede prijs, duurzame verpakkkng, snel en gratis geleverd! Echt top! Onze nieuwe favoriet!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was veel beter en lekkerder in het restaurant. Nou weet ik dat met bezorging de kwaliteit van het eten achteruit gaat maar dit waren totaal andere smaken en met name de gebakken rijst, dat was mn favoriet in het restaurant maar dit was een gebakken rijst zonder smaak en met te grote, hele stronken broccoli, te grote wortel stukken etc. De kip op het rijst had gewoon nog gelatine brokken saus op de kip, echt net alsof je een blikje kattenvoer had geopend. Ik had tevens voor een gerecht ipv witte rijst, gebakken rijst gevraagd ( gelukkig niet gekregen achteraf) maar zonder bericht of opgebeld te worden, gewoon witte rijst erbij gedaan. De sushi was wel geweldig, ook dit mag gezegd worden. Ik had €90 gespendeerd maar vond het niet waard!

Reactie van Miyagi and Jones:Beste Gis, Bedankt voor uw feedback. We vinden het heel jammer om te horen dat het eten niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We willen u daarom graag een tegoedbon ter waarde van 20 euro aanbieden. Mocht u gebruik willen maken van de tegoedbon willen we u vragen of u contact met ons wilt opnemen via beheerder@miyagiandjones.nl Met vriendelijke groet, Timothy Moss

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.30 uur bestelling gedaan, aangegeven dat we 18.30 uur bezorgd willen hebben. Prachtig op tijd om 18.25 stond bezorger voor de deur. Kreeg ook nog een mail dat de bezorger onderweg was. Super bezorging!! Het eten was ook heerlijk, hadden sushi dragons den en california en de crêpe Peking duck. De eend was prachtig gegaard.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk prachtige smaken en de bezorging was top

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was kwalitatief iets minder dan bij de vorige bestelling : Dumplings waren wat koud en Honye Ribs smaakte niet naar Honey en was erg droog . Bezorging was iets te laat maar keurig gemeld telefonisch !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Bezorging prima op,tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang geleden dat ik zo lekker heb gegeten. Finger food was fantastisch, vers en veel smaak, maar de winnaars waren bij mij de Thaise mango salade en de gebakken rijst met tofu (ik ben niet eens vegetarisch).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en gevarieerde kaart! Bestellen !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en prima bezorging

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten....Eend mag wat dunner gesneden en iets meer crêpes zou helemaal perfect zijn !

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, op tijd klaar en het personeel was onwijs vriendelijk!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer super lekker en gezond gegeten. De poke bowl is voor mij zelfs te veel, krijg ik niet helemaal op.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en gedronken!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, Goed en lekker eten!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten. Kon vandaag buiten. Eet wil je nog meer.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima service

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was sneller dsn aangekondigd en het eten was echt top!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie opmaak, afgepaste smaak, een uitdaging blijft om warme gerechten warm te houden tijdens transport, goede balans prijs/kwaliteit

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ontvingen om 18.56 en email dat onze bezorging onderweg was. 19.10 was hij er. Alle 3 de warme gerechten waren koud inmiddels. Teleurstellend. De bezorger was trouwens wel vriendelijk. Maar het gaat om warm eten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker en vers

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas zo goed als koud. Het vlees was zonder uitzondering overgaar. Sushi en dumplings waren heerlijk. Twijfel of we opnieuw bestellen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, voor herhaling vatbaar. Ik raad het iedereen aan om bij jullie te bestellen. Bezorger was prima op tijd.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld bij Miyagi Jones. Het was echt heel goed. De sushi waren groot en superlekker. Rare combi, maar we hadden er ook frietjes bij besteld: te lekker! Komen beslist terug.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader! Echt heerlijk gegeten en de porties zijn royaal. Desondanks missen we toch de leuke entourage van het restaurant de leuke bediening. Hopelijk kunnen jullie snel weer open.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en meer dan genoeg voor ons! vieren. De kinderen hebben ook heerlijk genoten, vooral de loempia's waren favoriet!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel bezorgd en super lekker eten

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed gevulde poké bowl, ruim voldoende. Bezorging perfect op tijd.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt geweldig genoten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Grote porties. Goede service. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat interessant klonk, bleek een zoutloze en laffe combinatie van smaken te zijn...

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Wel kwam de bezorger 45 min. later dan gepland, dus dat was jammer.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi en eendenflensjes waren heerlijk. De kip terayaki vond ik te eenzijdig,te zoet

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt geweldig lekker thuis genoten van jullie heerlijke eten voor mijn man’s verjaardag. Die was dolgelukkig - net als onze (kleine) kinderen. Geweldige kwaliteit en smaken. Vriendelijke mensen aan de telefoon! Enorme aanrader. Ons zien jullie zeker spoedig terug. Keep it up 💪🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur gewacht op het eten, terwijl bij de bestelling werd aangegeven dat het een uur zou duren. Patatjes helemaal koud. Verder was het eten wel lekker, maar het haalt bij lange na niet de kwaliteit van het eten in het restaurant zelf (wat op zich wel begrijpelijk is).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, erg vers en een prima hoeveelheid. Heb echt het gevoel gezond te hebben gegeten. Ga ik zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Dank voor het mogelijk maken van toch een bijzonder paas feestje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voordat het bezorgd was en alle warme hapjes waren helaas koud. De sushi was wel lekker!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd en het eten was heerlijk, echt genoten! Enige puntje waren de dumplins die niet helemaal gaar waren.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam best snel, was super warm en ontzettend lekker!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wisten niet welke sausje waarbij hoorde. Misschien opschrijven...

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Strak op tijd, goed verzorgd ... fijn dat er ook afbreekbaar verpakkingsmateriaal (deels) bij zit. Grotere porties dan in rest ... Een tractatie van begin tot eind! Alleen de ribs vielen wat tegen rest: eend! kip bowls ... alles even lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het eten was snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd! Kwaliteit perfect en porties zijn super groot !