Bewertungen von Miyagi and Jones Haarlem

Neue Beurteilungen

5.0
Eduard Holtz
29 MĂ€rz 2023

Lekker en gevarieerd!!

Pauline
18 Februar 2023

Heerlijke Peking eend en sushi maar jammer dat de gember, sojasaus en wasabi er niet bij zat. Was namelijk wel besteld.

Alexander
14 Dezember 2022

Eten was koud, geen update tijdens t proces, ik dacht te bestellen maar dit bleek alleen maar afhalen te kunnen zijn. Terwijl ik via de eigengebakken bestel om jullie kosten te besparen. Verteld de persoon aan de telefoon dat vaker dingen houthandel bij het doorzetten van de bestelling wat zeker niet t geval was.

Ellie de koster
7 November 2022

Heerlijke kwalitatief goede sushi. Het was niet helemaal duidelijk dat er geen thuisbezorging plaatsvindt maar dat je je bestelling moet afhalen

Doutzen
7 November 2022

Super lekker en heerlijk grote porties

Caroline
31 Oktober 2022
Petra
9 Oktober 2022

We hadden gasten en hebben van alles besteld, koud en warm. Stond precies op tijd klaar om af te halen en alles was super vers en goed op temperatuur. We hebben genoten. Voor herhaling vatbaar!

Diana Ter Braak
12 Juni 2022

Heerlijk streetfood besteld! En de service is meer dan uitstekend!

Vito
11 Mai 2022

De rouwe zalm in de California pink, was behoorlijk off. De geur was echt te visserig en smaak lichtelijk ransig.

Hester
9 Mai 2022

Heerlijk!!

Erik de graaf
29 April 2022

Dumplings, Chicken Gyoza en krokante kip waren prima , Korean Beef en Beef Indu wat lafjes, Viscurry deels ongaar en zelfs vies van smaak. Mixed results.

Shay
2 April 2022

Het eten was erg lekker. Meer dan wat wij verwacht hadden. Eerste x en alles werd duidelijk uitgelegd. Wij zullen hier vaker naar toe gaan. Top!!! En vriendelijk personeel ;) we hebben zelfs wat besteld om ook mee te nemen naar huis.

Noor Zwart
25 Februar 2022
Colinda
19 Februar 2022

snelle afhandeling van bestelling. Makkelijk op te geven via internet. Heerlijk eten!

Ryan G
11 Februar 2022

Het eten was weer heerlijk zoals altijd!

Erik
5 Februar 2022

Was weer SUPER lekker!

Sindy
29 Januar 2022
Antwort von Miyagi and Jones

Hey Sindy, super fijn dan alles heeft gesmaakt. Dank voor je review. Groet Mr Miyagi en Mr Jones

Christianne
25 Januar 2022

Heerlijk als altijd !!

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Christianne, dank voor je awesome review! Groet Mr. Miyagi en Mr Jones

ruud b
23 Januar 2022

smakelijk, goed gepresenteerd en verzorgd

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Ruud, bedankt voor je awesome reactie! Groet Mr Miyagi

Anoniem
20 Januar 2022
Sanne
19 Januar 2022

De streetfoodbox deluxe is echt top! In verband met zwangerschap mocht ik niet alles eten maar ze hebben toen alternatieve gerechten erin gedaan, super lief.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Sanne, Fijn dat alles gesmaakt heeft en dank voor de gave reactie! Groet Mr. Miyagi en Mr. Jones

Ryan
16 Januar 2022

Er is hier echt nooit maar dan ook nooit wat op aan te merken! Het eten is altijd super lekker en is daarom ook nog nooit tegengevallen. Tip neem de Korean Beef, alsof er een engeltje over je tong piest. ✅

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Ryan, super bedankt voor je zeer leuke reactie!! Fijn dat alles heeft gesmaakt! We zien je graag een keertje in het restaurant terug. Groet, Mr Miyagi en Mr Jones

Selma Brouwer
11 Januar 2022

Super gedaan!!! Hele grote bestelling, keurig en op afgesproken tijd

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Selma! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Annemarie
10 Januar 2022
Antwort von Miyagi and Jones

Hey Annemarie! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Annika Wessels
9 Januar 2022
Antwort von Miyagi and Jones

Hey Annika! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Bart
9 Januar 2022

Was echt een tegenvaller gisteren. Het eten was lauw, patat slap en de loempia ook niet meer krokant. Heel erg jammer en zonde van het geld.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Bart, wij hebben je zojuist een mailtje gestuurd met betrekking van deze bestelling. ~ Mr. Miyagi

Marlot Bouwens
8 Januar 2022

Sushi ziet er top uit en smaakt dienovereenkomstig!

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Marlot! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Joost
8 Januar 2022

Altijd keurig op tijd bezorgd, en de sushi is top!

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Joost! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Kimberly Van Weerdenburg
8 Januar 2022

Het was echt onwijs lekker !

Antwort von Miyagi and Jones

Hallo Kimberly Super bedankt voor uw review en feedback. Graag tot een volgende keer! Groet, Mr. Miyagi and Mr. Jones

Pat
7 Januar 2022

Altijd goed!

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Pat! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Hester
7 Januar 2022

Precies op tijd bezorgd en wat een perfecte kwaliteit!!!

Antwort von Miyagi and Jones

Heey Hester, Super bedankt voor uw review en feedback. Graag tot een volgende keer! Groet, Mr. Miyagi and Mr. Jones

Francheska
5 Januar 2022

Wederom een heerlijke maaltijd! Ik kan het (en doe het) iedereen aanraden!

Antwort von Miyagi and Jones

Heey Francheska. Super bedankt voor uw review en feedback. Graag tot een volgende keer! Groet, Mr. Miyagi and Mr. Jones

Silvia
5 Januar 2022

Heerlijke gerechtjes, meer dan genoeg. Gevarieerd en van zeer goede kwaliteit. Geen werk: opwarmen en mooi op een bordje of in een kommetje opdienen. Op tijd bezorgd. Klein minpuntje: ontbraken twee chopsticks en een sausje bij een van de vleesgerechten. De borrelbox is een echte aanrader!

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Silvia ! Wij hebben u momenteel een mailtje hierover gestuurd ! -Mr Miyagi

Saskia
5 Januar 2022

Helaas was het koud aangekomen. Dus als iemand het op de fiets komt brengen beter verpakken.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Saskia ! Wij hebben u momenteel een mailtje hierover gestuurd ! -Mr Miyagi

RJ
5 Januar 2022

Dit is de tweede keer dat we bestelden bij Myagi & Jones. Helaas ook nu weer was het eten koud bij aankomst, niet op de afgesproken bezorgtijd en miste er een gerecht. Zonde, we waren fans na ons bezoek aan het restaurant. Nu wat minder.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey RJ ! We hebben je een mailtje gestuurd met betrekking van deze foutieve bestelling ! -Mr Miyagi

Peter Frank
4 Januar 2022

Zet op de verschillende bakjes en nummer zodat je weet welke bij elkaar horen

Antwort von Miyagi and Jones

Hallo Peter Frank. Super bedankt voor uw review en feedback. Graag tot een volgende keer! Groet, Mr. Miyagi and Mr. Jones

Cees
3 Januar 2022
Antwort von Miyagi and Jones

Hallo Cees, Super bedankt voor je review, graag tot een volgende keer!! Groet, Mr. Miyagi en Mr. Jones

Caroline van Rijn
1 Januar 2021

Onze bestelling stond keurig klaar en het was heerlijk. Dank. Iedereen een Gelukkig Nieuwjaar gewenst.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Caroline! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer & een gelukkig nieuw jaar! -Mr Miyagi

Harlan en Mariëlle
31 Dezember 2021

Wat een heerlijke borrelhapjes....genoten!

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Harlan en Marielle! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Daniele Verstraten
31 Dezember 2021

Echt zo'n feestje wéér! Beste Aziatische streetfood van Haarlem l

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Daniele! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

WY
28 Dezember 2021

Fantastische smaken. Elke sushi was een verrassing voor oog en smaak.Heerlijk! Wij hadden de crispy box besteld en elke sushi was lekker. Prima bezorging. Het zou leuk zijn geweest als er een beschrijving van de sushi’s was geweest. Wel zo leuk om te weten wat je eet.

Antwort von Miyagi and Jones

Hi WY!! Thanks voor de badass review & de feedback! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Sebastian
27 Dezember 2021

De verrassingskerstbox was heerlijk en zag er super mooi uit. Wel misschien een tikkeltje teveel saus/Mayo. Ook was het leuk geweest als er een beschrijving bij zat wat voor sushi’s het precies waren.

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Sabastian!! Thanks voor de badass review & de feedback! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Perfecte avond
27 Dezember 2021

Mijn complimenten voor de prachtige luxe box van M&J! Alles was helemaal in kannen en kruiken en zag er goed uit. Makkelijke bereidingswijze om in een handomdraai de lekkerste gerechten op te warmen.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Marloes
26 Dezember 2021

Het was heerlijk, echt genoten. Keurig op tijd bezorgd! Voor herhaling vatbaar

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Marloes!! Thanks voor de badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

de Ruiter
26 Dezember 2021

Lekker take-away-kerstdiner :) Vooral de satés en de honeyribs. De hoeveelheid topping/dressing op de holidays-box sushi had van ons wel iets minder mogen zijn.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey de Ruiter! Wij zijn superblij met jou badass review & de feedback, we gaan ermee aan de slag! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Hans H
26 Dezember 2021

2 tweepersoons boxes besteld, de luxe street food en de surprise sushi. Heel erg lekker, super vers en ruim voldoende voor 4 personen. Vooral de sushi was erg goed van smaak en rijk gevuld. Een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Hans! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Bianca
26 Dezember 2021

Sushibox no meat; shusi’s alleen waren weer een plaatje, mooie kleur combi’s. En dan de smaak
 top!

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Bianca! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Rita Pennings
26 Dezember 2021

Het was heerlijk ! We hebben allemaal genoten ! Mooie gerechten en de smaak was voortreffelijk !

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Rita! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

ruud bange
25 Dezember 2021

heerlijk eten, goed verzorgd en gepresenteerd

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Ruud! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Irina Van den akker
25 Dezember 2021

Tim heeft onze kerstmis gemaakt

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Irina! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Manon Veldhuis
25 Dezember 2021

De warme gerechten waren lauw maar de sushi was heerlijk!!!

Antwort von Miyagi and Jones

Hii Manon, Vervelend om te horen dat de gerechten lauw zijn aangekomen! Dat hoort natuurlijk niet. Ik heb je een mail gestuurd. Mr. Miyagi

Chaveli
25 Dezember 2021

We hadden de streetfoodbox en een box met sushi. Alles was heerlijk en het was ook genoeg. Het eten werd alleen al vrij vroeg bezorgd. We hadden tussen 17.45 uur en 18.00 uur aangegeven, maar het was er al om 17.30 uur. Verder helemaal top!

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Chaveli! Wij zijn superblij met jou badass review & de feedback, volgende keer gaan we hier beter op letten! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Laura
24 Dezember 2021

Heerlijk! Aanrader

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Laura! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

A
24 Dezember 2021

Eten smaakte erg lekker, oa zalige dumpinglings, maar alles was lauw/koud bij aflevering, dat was jammer

Antwort von Miyagi and Jones

Hey A, Jammer om te horen dat de bestelling niet volledig naar wens is geweest! We hebben je een mail gestuurd. ~Mr. Miyagi

Cath
24 Dezember 2021

Erg lekker gegeten en de bezorging was precies op tijd.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Cath! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Loes
24 Dezember 2021

Sushi box met veel diverse sushi, allemaal heerlijk! Feestelijke kerstavond gehad.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Loes! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Fritz
23 Dezember 2021

Sushi is inmiddels bij veel restaurants een eenheidshap geworden. Niet bij Miyagi and Jones. Superlekker, origineel en visueel ook aantrekkelijk. En
goede keus voor de veganezen onder ons. Aanrader!

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Fritz! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Tanya
21 Dezember 2021

Het was heerlijk, maar helaas een sushi rol die was verwisseld.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Tanya! Wij zijn superblij met jou badass review! Vervelend om te horen dat er iets omgewisseld was. We zullen er beter op gaan letten dat dit in de toekomst niet nogmaals zal gebeuren. Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Aleks
21 Dezember 2021

The food was absolutely amazing and I do appreciate someone calling to check on lactose insurance thats super nice . My only concern was that there were was so much plastic included (some partially my fault as sauces had to go separately). You clearly are conscious company as there are options to exclude soya/sticks etc, i wonder if you could consider some more environmentally friendly options.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Aleks! Thank you for your badass review. We appreciate the feedback. We really love our planet, so we are going to look into other options! See you soon ~ Mr. Miyagi

Tanja
19 Dezember 2021

Our chicken teriyaki, grilled tofu curry and the poke bowl were absolutely delicious! My new favourite take away place. :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Tanja! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

roos simons
18 Dezember 2021

Menuinstructies ontbraken, na bellen kreeg ik een onleesbare foto via whatsapp. Daarna een betere. Bleek vervolgens verkeerde menu te zijn. En dessert ontbrak. Man gaf aan dat streetfoodbox niet genoeg zou zijn. Dus bestelde iets bij maar dat bleek er al te zitten. Instructies waren ingewikkeld. Was erg onduidelijk welk sausje waarbij hoorde.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Roos, vervelend om te horen dat je bestelling niet helemaal naar wens is geleverd. We hebben je een mail gestuurd! ~ Mr. Miyagi

Monique
18 Dezember 2021

Altijd super lekker eten en blij dat ze weer in onze buurt bezorgen. Dit keer voor de sushi gegaan, maar dat was niet hun beste recept. Volgende keer weer voor de standaard favorieten 😉. Bezorging was 1/2 uur later dan de planning en helaas ook niet compleet. Dit werd wel snel nabezorgd!

Antwort von Miyagi and Jones

Beste Monique, We hebben je een mail gestuurd! ~Mr. Miyagi

Loes
17 Dezember 2021

We hebben de streetbox besteld, was heerlijk en meer dan genoeg voor 2!

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Loes!! Thanks voor de badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Muller
17 Dezember 2021

Heerlijk eten

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Muller!! Thanks voor de badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Joris
16 Dezember 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Hi!! Thanks voor de badass review! Fijn dat jullie zo hebben genoten. Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Jacco van de Meent
14 Dezember 2021

Altijd heel blij met Miyagi and Jones maar deze keer was er echt iets misgegaan met de zoutbus
 veel te zout!

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Jacco, bedankt voor je review. Excuus dat je bestelling niet naar wens is geweest. We hebben je net een mail gestuurd. ~Mr. Miyagi

Ellie de Koster
14 Dezember 2021

Heerlijke sushi gegeten, vooral de verrassingbox van de chef zag er prachtig uit en smaakte goed. Wel even opletten om extra sojasaus, wasabi en gember te bestellen. Dit was ik nl. vergeten en het standaard zakje is te weinig voor 4 personen. Bezorging keurig op tijd ondanks het slechte weer en de info via de mail keurig. Ik ga hier vaker bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Ellie!! Thanks voor de badass review! Fijn dat jullie zo hebben genoten. Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Tamara
11 Dezember 2021

Sushi was heerlijk. De crepes met eend zijn ook erg goed! Er was alleen iets niet goed gegaan met bezorging, maar is keurig opgelost.

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Tamara!! Thanks voor de badass review! Fijn dat het goed opgelost is. Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Justin
7 Dezember 2021

Ronduit beste poké bowls die je in de buurt kan vinden.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Justin! Wij zijn superblij met jou badass review ! Hopelijk zien we je snel weer ! -Mr Miyagi

Lauren
7 Dezember 2021

Bezorging was super snel, helaas was de kip teriyaki zo goed als koud. Opgelost met de magnetron, volgende keer beter.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Lauren! Wat jammer om te horen dat het koud was. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we zullen hier dan ook beter opletten ! Volgende keer zorgen we weer dat het helemaal in orde is ! Hopelijk zien je we snel ! -Mr Miyagi

Els Scheffelaar
6 Dezember 2021

Het eten was prima, maar doordat er geen duidelijke omschrijving bij was gaf dat verwarring en was het onduidelijk wat er in de sommige bakjes zat. Het opwarmen en uitzoeken nam daardoor te veel tijd in beslag en we konden daardoor de combinatie van gerechten en sausen e.d. Niet voldoende aandacht geven en proeven. Het was geen probleem om tussendoor bezig te zijn en zo de gerechten over de avond te verdelen.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Els! Wat vervelend om te horen natuurlijk! ik hoop dat het eten als nog lekker heeft gesmaakt! Heel erg bedankt voor de feedback en wij gaan dit probleem ook gelijk aanpakken We hopen dan ook snel weer een bestelling van je te zien ! en dat dit keer alles goed verloopt! -Mr Miyagi

Christianne
4 Dezember 2021

Vers, super lekker en vriendelijk bezorgd. Heel blij dat jullie weer bezorgen

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Christianne, Super bedankt voor jou badass review ! We hopen je snel weer te zien ! - Mr Miyagi

Anoniem
21 November 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Hi !! Thanks voor de badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Saskia Bruijnes
21 November 2021

Heerlijke, smakelijke sushi’s. Zelf opgehaald, vriendelijk ontvangst.

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Saskia!! Thanks voor de badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Saskia Hoop
21 November 2021

Bestelling was iets later dan aangegeven, al was dat geen ramp. Wat wel een minpunt was dat het eten lauw was geworden en er stukjes kip uit het zakje in de tas waren gevallen Smaak was wel zoals we gewend zijn van Miyagi&Jones.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Saskia, Wat spijtig om te horen dat het zo is verlopen, we hopen natuurlijk dat de rest van de bestelling wel heeft gesmaakt! We bedanken je voor je feedback en hopen dat het de volgende keer niet weer voor komt! - Mr Miyagi

Sandra Dieben
16 November 2021

Snelle bezorging van o.a. een heerlijke poke bowl, spring rolls en sushi. De poke bowl is royaal opgemaakt, de sushi vers en de spring rolls lekker knapperig. Twee goed geproportioneerde desserts maken het af! Jullie blijven favoriet!

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Sandra!! Bedankt voor je super review. Graag tot de volgende keer!! Mr. Miyagi & Mr. Jones

Saskia Bruijnes
15 November 2021
Annemarie
15 November 2021

Heerlijke crispy sushi! Misschien een idee om een klein kaartje bij de sushi te doen wat er precies in/opzit! De berichtgeving over de bezorging was een beetje verwarrend, ik had aangegeven tussen 19.30 -19.45, maar op de bevestiging van de bestelling stond: zo snel mogelijk en kreeg ook een melding dat de bezorging om 18.20 zou zijn... ok, ook geen probleem, echter de bestelling kwam toch om 19.30. Beetje verwarrend dus, maar mocht de pret niet drukken, heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charlotte Julia
15 November 2021

Het is lekker, maar niet uitmuntend, niet speciaal. Dat hadden we wel gehoopt.

Mieneke
13 November 2021

Heerlijk gegeten. Ik zou de dressings een nummer geven maakt het iets duidelijker welke dressings bij welk gerecht horen.

Arno grim
12 November 2021

Dit is echt een van de betere sushi die je kan hebben. Als ik het vergelijkt met andere sushi restaurant is dit echt goede kwaliteit!

Sophie
1 November 2021

Het duurde erg lang voordat ons eten er was. Ik had de bestelling 's middags al geplaatst voor 19:15. Om 19:06 kreeg ik een mail dat de bezorger vertrokken was. om 19:36 was het er nog niet, toen gebeld met Miyagi om te vragen of er iets misgegaan was. Iets daarna kwam de bezorger. Dat het 20 min later dan de bezorgtijd is vind ik nog niet zo heel erg, wel dat het zolang onderweg is. De bezorger gaf aan dat hij voor ons nog 3 bestellingen moest wegbrengen op zijn route. Het eten was weliswaar nog warm, maar de structuur komt het niet ten goede. Zo waren de loempia's slap en de buddha crackers ook (nattig en slap ipv krokant). Dat is jammer, want het eten is veel lekkerder anders.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sylvia Dirks-Steenvoorden
1 November 2021

Wij hebben weer afgehaald. Het eten ziet er prachtig opgemaakt uit en smaakt iedere keer weer geweldig. Mals vlees en goeie hoeveelheid voor 1 persoon!

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Sylvia!! Thanks voor de badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

PR2
29 Oktober 2021

Het eten smaakt altijd goed, moet het wel warm zijn en niet 40 minuten te laat bezorgd worden. Hierdoor hebben wij de magnetron maar gebruikt.

Anthony
20 September 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Hey Anthony! Bedankt voor de kickass review! Tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Frank
12 September 2021

Al jaren haal ik mijn eten hier af. Erg lekker en betaalbaar. :)

Antwort von Miyagi and Jones

Hi Frank!! Thanks voor de badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi & Indiana Jones

Bianca
11 September 2021

Was weer super om de vrijdag in te luiden! Heel blij dat jullie de vegan sushi opties hebben en ook de loempiaatjes zijn favoriet.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Bianca!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Hans
9 September 2021

We hadden 19.30 eten besteld en kregen het pas 20.15 uur. Oa aan de temperatuur van het eten was te merken dat het daar al heel lang stond (op de bon stond bezorging 19.15).

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Hans, Wij hebben je een mail gestuurd! Tot volgende keer. ~Mr Miyagi

Ellen
8 September 2021

Hemelse sushi gegeten! Er miste iets in de bestelling en dat werd heel snel alsnog geleverd met een extra verrassing. Heel sympathiek!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Ellen!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Noor Zwart
5 September 2021

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Noor!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Izmay Aukes
5 September 2021

Het eten was zo goed als koud toen het werd bezorgd, jammer. De smaak was erg goed.

PR2
30 August 2021

De VEGAN HANOI SPRING ROLL, die in folie horen te zitten om warm te blijven lagen allemaal los in de tas. De bezorger was wel keurig op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey PR2, we hebben je een mail gestuurd om dit op te lossen! ~Mr. Miyagi

Tanya
29 August 2021

Goedenavond, Deze recensie hoeft zeker niet op internet maar
. Het eten was echt koud!! Alles!! Dan vind ik een kleine 50 euro erg duur om zo in de brullenbak te gooien. Tanya

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Hey Tanya, Ik heb je een mail gestuurd! ~Mr Miyagi

Rob
29 August 2021

Het was erg lekker ik had een maaltijd met terryjaki zalm en zoete aardappelfrietjes

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Rob!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Mirjam
23 August 2021

Superlekkere sushi en altijd vers! Wij zijn echt fan van Myagi & Jones.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Mirjam!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Graafsma
30 Juli 2021

De afgehaalde rijstschotels waren smakeloos en klef. Leek wel opgewarmde prak. Het vlees en de zalm erbij waren wel in orde. Niet voor herhaling vatbaar.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Graafsma, vervelend om te horen! We hebben je een email gestuurd om dit op te lossen. ~Mr. Miyagi

Theo
21 Juli 2021

Heerlijk gegeten, fijn concept, porties ruim voldoende. Prima verpakt. Warm eten blijft natuulijk wel punt maar nog even doorwarmen thuis kan prima.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Theo!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Sandra
18 Juli 2021

Heerlijk gegeten, veel smaak en altijd vers! Fijn dat ze ook goed de opmerkingen lezen bij te bestelling en dat veel van de verpakkingen milieu vriendelijk zijn. Ze lopen echt voor hiermee op andere restaurants. Volgende keer weer lekker op het terras eten.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Sandra!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Christianne
10 Juli 2021

Super lekker eten en snel en met een vriendelijke smile bezorgd 😊

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Christianne!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Sophie
9 Juli 2021

Ik bestel al heel lang bij jullie en het is eigenlijk altijd top. Alleen nu viel het wat tegen. De sushi’s waren wat minder smaakvol dan we gewend zijn en we hadden voor het eerst de veggie noodle bowl, maar dat was iets anders dan we hadden verwacht vanuit de omschrijving. Er staat een Thai curry, waarbij je dus denkt aan kokos, citroengras, limoenblad, en typische Thaise groenten, maar dit was meer een wok met Nederlandse groente (wortel, bloemkool en champignons zou je niet snel vinden in een Thaise curry) een beetje een flauwe smaak en plakkerige noodles. Ik zou die omschrijving wat aanpassen om teleurstelling te voorkomen. De spring rolls waren lekker.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Sophie, Ik heb je een mail gestuurd naar aanleiding van je review! Hopelijk zien we je snel weer ~Mr. Miyagi

Cees
9 Juli 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Cees, Bedankt voor je badass review. Mocht je ons nog verdere feedback willen geven kan dat altijd via onze mail: Beheerder@miyagiandjones.nl ~ Mr. Miyagi

Ji
29 Juni 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Ji!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

PR2
28 Juni 2021

Door het EK voetbal 30 minuten te laat bezorgd en van de 2x mini spring rolls waren er 2 te weinig ingepakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sophie Hardendood
24 Juni 2021

Lekker weer, en snelle levering. Ik vond alleen de vegan loempia’s eerst lekkerder, volgens mij is het recept vernieuwd. Ze zijn dunner (ronder) en vettiger. Is persoonlijk natuurlijk, deze zijn ook ok maar de oude vond ik echt smullen.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Sophie!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

y.jonker
18 Juni 2021

alles goed verzorgd en heerlijk

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Y.Jonker!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Daphne
17 Juni 2021

Zo! De naam is leuk. Goede branding. Maar nog belangrijker: wat een heerlijk eten!! En snel geleverd. Superleuke gerechten en smaakvol.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Daphne!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Mira
12 Juni 2021

This place is amazing. Best sushi in Haarlem. Recommended it to all my friends already. Food is beautiful and delicious.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Mira, thank you for your badass review! See you soon. ~ Mr Miyagi

Menno
6 Juni 2021

Heerlijk en top qua smaken! Tip: zet even op de sausjes wat wat is. Helaas ontbrak de truffelmayonaise.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Menno!! Bedankt voor je badass review, we gaan ermee aan de slag! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

joris
5 Juni 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Joris!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Marit
2 Juni 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Marit!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Sophie
31 Mai 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Sophie!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Renee
30 Mai 2021

Zoals altijd, snel bezorgd en super lekker 😋

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Renee!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Sandra
28 Mai 2021

Wederom heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Sandra!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Sigrid
27 Mai 2021

Bezorging was prima, 10 minuten eerder dan de gevraagde tijd, maar in ons geval geen probleem. Kwaliteit van het eten kan zeker beter. Patat was slap en koud. Daarnaast hadden wij 3 verschillende soorten kip en wisten wij niet welke bij welk sausje hoorde. Het werd daardoor nogal een puzzel met alle sauzen en gerechten.

Michelle van Waard - Zijlstra
26 Mai 2021

Heerlijk gegeten! Bezorging op tijd. Flinke hoeveelheid voor een leuke prijs. Mooie gerechten met duidelijke beschrijving erbij. Top! Aanrader.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Michelle!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Anthony
25 Mai 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Anthony!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Sophie
24 Mai 2021

Heel fijne service altijd, erg aardig dat er altijd rekening gehouden kan worden met een allergie. Vriendelijk contact. Eten was weer super. Dank jullie!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Sophie!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Zoë
22 Mai 2021

Een van de rolls smaakte vreemd. Binnen half uur ziek van. Gebeld. Oh gaan we regelen. Geld terug tegoedbon etc. We komen het eten weer even ophalen om te te checked wat er mis ging. Nooit op komen halen terwijl ik wel heb zitten wachten en ook geen geld terug of bon gehad. Nooit ontevreden gehad maar zo hoeft het niet meer voor mij. Heel slordig

Snijders
20 Mai 2021

Superlekker!!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Snijders!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Bianca
17 Mai 2021

Hoi! Gisteren weer bij jullie besteld. Toch waren we dit keer minder enthousiast. De tofu had een laagje, met een slijmerige substantie. Waren we allebei echt geen fan van. De noodles waren vooral aan de zoute kant en smaakten een beetje naar satesaus. Het waren vooral noodles en weinig groente. 4 loempia’s waren ook een stuk korter dit keer. Helaas dus dit keer niet enthousiast. Volgende keer bestellen we weer iets anders bij jullie. Over de vegan sushi waren we afgelopen week namelijk wel enthousiast qua smaak. Groetjes, Bianca

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brenda
15 Mai 2021

Heerlijk gegeten!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Brenda!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Linda
11 Mai 2021

Erg lekker!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Linda!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Nath
10 Mai 2021

Heerlijk eten, vriendelijke levering precies op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Nath! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Mark
9 Mai 2021

Zoals gewoonlijk helemaal top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Mark!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Marcel
6 Mai 2021

Op tijd bezorgd. Hemelse gerechten. Wel altijd weer teveel besteld, want je weet dat alles lekker is. Dus de volgende keer mogen jullie mee-eten

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Marcel! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Anthony
2 Mai 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Anthony! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Brenda
1 Mai 2021

Ik bestel regelmatig en hoewel het doorgaans altijd heerlijk is, was dit is de eerste keer dat ik niet tevreden was. Friet was slap en koud, de rest van het eten was lekker klaargemaakt maar ook echt aan de koude kant. De kipsate vonden we beiden niet lekker smaken. Kreeg om 19.49 bevestiging dat de bestelling gereed was voor verzending en om 20.23 werd het geleverd. Dat was wellicht te lang voor de producten om het warm te kunnen houden. Over de sushi altijd dik tevreden, maar die hoeft dan ook niet warm te zijn.

marjo
29 April 2021

Het was heerlijk!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Marjo! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Cees
27 April 2021

Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Cees! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Sophie
27 April 2021

Was weer top. Fijn dat bij sommige sushi’s de roomkaas plaats heeft gemaakt voor vegan spread. Dat maakt de keuze breder.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Sophie! Bedankt voor je badass review! Fijn dat je blij bent met onze nieuwe sushi keuze. Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Hanneke Rinkes
26 April 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Hanneke! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Remco Rietveld
26 April 2021

Heerlijke verse sushi’s

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Remco! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Anoniem
21 April 2021

Wederom heerlijk gegeten! Het eten was nog heel goed warm toen het bezorgd werd. Levering perfect op tijd. Kwaliteit zoals ik gewend ben van Miyagi was weer helemaal top!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Peter
20 April 2021
Anthony
19 April 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Anthony! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Marije
18 April 2021

Heerlijk gegeten, voornamelijk vega. Doet echt niet onder aan met vlees of vis. Echt heerlijk!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Marije! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Milou
17 April 2021

Een paar maanden geleden was een sushibox nog €40 maar inmiddels al €45. Vind het best een grote prijsverhoging. Maar de sushi en bezorging was weer dik in orde!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Milou! Bedankt voor je badass review! De reden voor de verhoging in prijs is omdat we andere luxere producten zijn gaan gebruiken. Fijn dat je order helemaal naar wens was! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Sander Jonk
17 April 2021

Zelfs eerder dan aangegeven bezorgd!!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Sander! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Annemarie van den Haak
16 April 2021

Fijne streetfoodbox, ruim voldoende, gevarieerd en alles smaakte heerlijk!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Annemarie! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr . Miyagi

Dennis
16 April 2021

Heerlijk eten. Lekker combinatie van kruiden. Streetbox besteld en zeker voor herhaling vatbaar.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Dennis! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Erik Dekker
11 April 2021

Gisteren de streetbox de luxe besteld! Heerlijk gegeten en alles was duidelijk omschreven. Gelukkig kan ik wel wat in de keuken maar zelfs als je niets kan lukt dit nog. De eend was verrukkelijk. Als ik dan toch een puntje van iets mindere feedback moet geven.....we misten echt een toetje of iets zoets. Verder top!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Erik! Bedankt voor je badass review! We gaan met je feedback aan de slag. Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Daphne
9 April 2021

SUPER gegeten, echt heerlijke verse sushi in de SurpriseBox van zeer hoge kwaliteit en ook de warme gerechten die we los besteld hadden waren super smaakvol. Bezorging ook binnen de aangegeven tijd. Kijk nu al uit naar de volgende bestelling!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Daphne! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Claudia
6 April 2021

Snelle bezorging door aardige bezorger. Heerlijk gegeten! Alles netjes verpakt en goed op smaak. Kortom genoten van ons gezellige eetfeestje thuis.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Claudia! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Pat
5 April 2021

Goed en lekker!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Pat! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Femke
4 April 2021

Wij hebben weer onwijs lekker gegeten. Aardige bezorger en een hele goede service. Dit is 1000% het beste restaurant in Haarlem. De enige feedback die ik heb op de food box is dat er een oven nodig is voor het beste resultaat. Gelukkig had ik die wel maar misschien voor de mensen die dat niet hebben handig om in de beschrijving te vermelden :) Al met al weer helemaal tevreden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Femke! Bedankt voor je badass review! We gaan aan de slag met je feedback. Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Anthony
1 April 2021
Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Anthony! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr . Miyagi

Jojanneke van Goinga
31 MĂ€rz 2021

Super lekkere gerechten! Snelle bezorging en goede service.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Jojanneke! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Tes
28 MĂ€rz 2021

Het was super lekker en zo veel verschillende smaken. Echt een aanrader!! Dank jullie wel 🙏

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Tes! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr . Miyagi

Ash Ferguson
27 MĂ€rz 2021

The food was good. However, I didn’t receive the SPICY SECHUAN HEN and the Jopen Non IPA. I wasn’t able to get in touch via the phone and there wasn’t a listed email so that made the experience not so great.

Sylvia
26 MĂ€rz 2021

Super lekker gegeten! Keurig verpakt Op tijd klaar Goed van smaak Let wel op bij t inpakken dat koude en warme gerechten van elkaar gescheiden zijn!!

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Sylvia! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr . Miyagi

Daan
23 MĂ€rz 2021

Het eten is echt super lekker. We bestellen minimaal 1 keer per week.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Daan!! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr . Miyagi

Jacqueline Heemskerk
22 MĂ€rz 2021

HeerlijkđŸ‘ŒđŸ»

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr . Miyagi

Roos
22 MĂ€rz 2021

"Thuis uit eten": wij hadden de streedfood box besteld. Makkelijk te bestellen, goede prijs en exact op het gekozen tijdstip geleverd. Het eten was netjes verpakt en de instructies voor het thuis af maken van de gerechten waren super duidelijk. De gerechten waren echt heerlijk! De smaken super, het vlees heel mals. De box voor twee personen was voor ons ook ruim genoeg! Al met al, Miyagi and Jones, dank voor de fijne avond en we zullen zeker vaker bestellen (of komen eten, wanneer het weer kan).

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Roos! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr . Miyagi

Schoeman
19 MĂ€rz 2021

The food was beautifully prepared and so delicious!

Antwort von Miyagi and Jones

Thank you for your badass review ! Hopefully we will be seeing you again soon !

Ilse
17 MĂ€rz 2021
Marcel
14 MĂ€rz 2021

Redelijk snel bezorgt. Goede communicatie hierover. Eten goed verpakt en lekker. Ik hoop dat we zo snel mogelijk gewoon weer in de Zijlstraat kunnen aanschuiven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Heyy Marcel! Bedankt voor je badass review! Hopelijk tot snel ~ Mr. Miyagi

Marieke Vrijenhoek
14 MĂ€rz 2021

Het was (bijna) allemaal heerlijk, heel goed verzorgd en ruim voldoende. De Peking-eend was echt niet lekker, taai en veel te lang gebakken. Jammer !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Miyagi and Jones

Bedankt voor uw feedback ! met deze informatie zorgen wij natuurlijk dat het niet meer gaat gebeuren de volgende keer. we zijn natuurlijk ook blij om te horen dat de rest van het eten wel heeft gesmaakt !

Wel
14 MĂ€rz 2021

Onwijs genoten van de streetfood box, aanrader!

Anthony
14 MĂ€rz 2021
Marsha
13 MĂ€rz 2021

Het eten was heel lekker en makkelijk warm te maken in de oven

B.
11 MĂ€rz 2021

Netjes op tijd bezorgd. Sushi was weer fantastisch, echt van genoten!! Alleen toetje met de pinda’s zou ik niet meer nemen, die pinda’s waren niet meer krokant maar ‘nat’ van de rest van het toetje waardoor niet lekker. Dat is de enige tip die ik kan meegeven, want verder is het altijd een feestje om jullie sushi box te openen :)!

Antwort von Miyagi and Jones

Wij bedanken u voor uw feedback en zullen dit ook in rekening nemen. Blij om te horen dat alles heeft gesmaakt en hopelijk zien we u snel weer terug

Valerie
7 MĂ€rz 2021

Het eten was erg lekker. Ook de sushi smaakte fantastisch. Bezorging top, bijna op de minuut op tijd

Martha
4 MĂ€rz 2021

Super heerlijk eten elke keer weer, echt een aanrader!

P. W.
4 MĂ€rz 2021

Genieten.

Annemieke
3 MĂ€rz 2021

Service en gerechten zeer goed. Vriendelijke enthousiaste medewerkers en super lekker eten. Wij hadden de streetbox dat is zeker een aanrader!

Anthony
28 Februar 2021
Renee
28 Februar 2021

Heerlijke gerechten met een duidelijke beschrijving voor de laatste bereiding.

Ana
28 Februar 2021

De sushi was heerlijk! Ook de spareribs en peking duck pannenkoeken vielen goed in de smaak! Zeker een aanrader om te bestellen!!

Andra
27 Februar 2021

De vegan sushi en zoete aardappel friet waren weer heerlijk! En altijd op tijd (te vroeg zelfs, gelukkig waren we net op tijd thuis).

Antwort von Miyagi and Jones

Blij om te horen dat alles goed is verlopen en dat jullie lekker hebben gegeten ! Hopelijk tot snel !

Tobias
24 Februar 2021

Erg lekker en fijn dat de saus apart in een bakje kon

Antwort von Miyagi and Jones

Bedankt voor je review Tobias. Tot de volgende keer!

Jikke
23 Februar 2021

Altijd goddelijk!!

Antwort von Miyagi and Jones

Thanks Jikke! Blij dat alles naar wens was! Tot binnenkort :)

Christianne
23 Februar 2021

Iedere keer weer heerlijk eten, we bestellen heel regelmatig en niets dan lof 😊

Antwort von Miyagi and Jones

Bedankt voor je bezoek weer Christianne :) see you soon

Kim
21 Februar 2021

Heerlijk gegeten, alles zag er top uit en de service was erg vriendelijk

Antwort von Miyagi and Jones

Bedankt Kim! Was leuk om je weer te zien. Tot binnenkort :)

Rasa
21 Februar 2021
Lisa
21 Februar 2021

Blij verrast met de streetfood box. Heel divers en super lekker. We hadden er extra sushi bij besteld, dat was niet nodig geweest. Dat betekend twee dagen plezier van het eten! Een uur bereidingstijd (zoals staat aangegeven) hadden wij niet nodig.

Antwort von Miyagi and Jones

Thanks Lisa voor je review!

Danike
19 Februar 2021

Heerlijke verrassende smaken, ruime hoeveelheid, gies voorbereid, stralende bezorger.

Shirley Baaij
19 Februar 2021

Super super super goed gegeten beste sushi en eten super vers we hebben er weer lekker van gegeten

NS
17 Februar 2021

Heel op tijd bezorgd (5-10 min te vroeg) en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Sophie
17 Februar 2021

Hele lekkere sushi

Mara
16 Februar 2021
Linda Verkooij
16 Februar 2021

De sushi was echt fantastisch! Kunstwerkjes en zalig van smaak. De warme hapjes die we hadden besteld waren ook erg lekker, alleen gefrituurde hapjes eten we liever weer in jullie restaurant, want die waren wat slap en taai geworden.

Kim
15 Februar 2021

Het eten was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JP
15 Februar 2021

Kudos for the diversity in the no meat sushi box. The arrangement looked very lovely. Not all the flavors were excellent but they served as a tasty way to fill the belly as well as for conversation over dinner.We ordered two boxes but next time would probably stick to one of these and another box with traditional sushi.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hendrik en Vera
15 Februar 2021

Wij vonden het allebei helemaal top. Gaan dit zeker nog een keer doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisanne
15 Februar 2021

De kwaliteit van het eten bij miyagi en jones is goed. Wij hadden sushi en diverse kleine gerechtjes besteld. Helaas waren alle gerechtjes koud bij aankomst. Sommige konden we nog opwarmen in de oven, maar de meeste werden daar heel taai van. Jammer aangezien we een flink bedrag hadden uitgegeven. Misschien in het vervolg de wat verdere bestellingen niet met de fiets laten bezorgen? Of de maximale afstand heroverwegen? Wij komen in het vervolg liever weer in het restaurant eten als dat weer mag :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

LM
15 Februar 2021

Het eten was goed en voor herhaling vatbaar, alleen een uur later bezorgd dan gevraagd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
14 Februar 2021

Het eten bij Miyagi&Jones is van hoge kwaliteit voor een goede prijs! Het valentijns menu was een mooi geheel. Thuis alles even opwarmen en genieten Echter de reden voor 4 sterren ipv 5: Er stond stokbrood op het menu echter was deze niet bijgeleverd (kruidenboter zat er wel bij). Voor het gemak zouden de sausjes moeten worden genummerd of voorzien van de naam op het desbetreffende bakje, aangezien het er een stuk of 7 zijn. Wel heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Justin
14 Februar 2021
Annet
14 Februar 2021

Net zoals altijd heerlijk!

Dagmar
14 Februar 2021

Echt een aanrader! Heerlijke, smaakvolle streetfood gerechtjes en meer als genoeg voor 2 personen! Bezorging iets later als gepland.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manon
14 Februar 2021

We vonden het weer heerlijk! Enige waar we wat moeite mee hadden was uitzoeken wat waar bij hoorde. Was fijn geweest als jullie even op de bakjes hadden geschreven wat er in elk bakje zat.

Astrid
13 Februar 2021

De shared dining box was heerlijk. Meer dan voldoende Stond klaar toen ik het moest afhalen. Een hele leuke prijs voor een fantastische maaltijd

Sen
13 Februar 2021

Altijd goed!! Top kwaliteit, lekker eten en goede bezorging. Toetjes als afsluiting heerlijk

Ant
13 Februar 2021
Monique
12 Februar 2021

Echt een aanrader de streetfoodbox!

Thomas
11 Februar 2021

Best M&J, het was heerlijk. Fijne samenstelling. Maar wat een enorme berg plastic.... een manier om dit milieuvriendelijker is echt welkom! Dan bestellen we zeker vaker.

Robin
9 Februar 2021
Ant
7 Februar 2021
Cnd
6 Februar 2021

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgt!

Brenda
6 Februar 2021

Super lekker gegeten van het Steetfood pakket, echt een aanrader. Heerlijke combinatie van smaken. Complimenten! Werd via Sitedish ook beter geleverd dan via Deliveroo (had vorige week jullie sushi en die kwam wat geplet aan).

Angelique van Vliet
4 Februar 2021

Super gegeten! Heerlijke smaken, goed vers en juiste hoeveelheden! Top! Bedankt vr deze heerlijke ervaring, we komen snel weer!

An
3 Februar 2021

Heerlijke pokebowl!

Denise
2 Februar 2021

Heerlijk gegeten, vooral de sushi was echt super en met verrassende ingrediënten. Die zal ik zeker nog eens bestellen!

Jennifer
31 Januar 2021
Bianca
31 Januar 2021

Het eten was weer top. Enige minpuntje dat de 2 warme gerechtjes lauw waren. Bestelling werd zelfs iets voor de gevraagde tijd gebracht, en dat op zaterdagavond.

Cynthia
30 Januar 2021

Keurige en snelle bezorging. Warm en koud, precies zoals bedoeld. Het eten was heerlijk, mooi opgemaakte sushi, poké bowls en teryaki rijstgerecht. Aanrader!

Kim
30 Januar 2021

Wat een heerlijke gerechten en de sushi was echt TOP! Wij bestellen vaker bij Miyagi and Jones en elke keer weer zijn we erg blij met het resultaat! Op tijd geleverd, aardige mensen aan de deur en aan de telefoon en heerlijk eten!

Matthew
29 Januar 2021

Top en weer erg lekker!

Charlotte
28 Januar 2021

Holiday box, echt een aanrader heerlijk gegeten

Neomi
27 Januar 2021

Vandaag besteld bii miagy and jones. Het was heerlijk! Normaal eten we altijd in het restaurant. Nu door corona helaas thuis. Maar het was zeker de zelfde kwaliteit, en grote porties. Ik ga hier zeker nog is bestellen.

Vito Prins
27 Januar 2021

Beste sushi van haarlem, maar raad wel de sushi met vis of andere zee diertjes aan. En de dumplings vega of kip. Ook is de duck crĂȘpes heerlijk!

Gerben
24 Januar 2021

Heerlijk gegeten! Bedankt 😍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ant
24 Januar 2021
Stefanie
24 Januar 2021

Genoten van jullie heerlijke sushi box! de sojasaus, wasabi en gember zat niet bij de bestelling, even gebeld en binnen 5 minuten stond er weer iemand voor de deur met de nalevering. (incl. cheesecake!) Dat is nou echte service, bedankt voor jullie bijdrage aan deze top zaterdag avond, ondanks de moeilijke tijden.

Margreet
22 Januar 2021

Fantastisch eten. Prima prijs-kwaliteit verhouding

Ole
22 Januar 2021

Echt lekker krokant en vers - dank!

Marjo van den Oever
22 Januar 2021

Was in zijn geheel HEERLIJK!

Mart Bruijnes
20 Januar 2021

Lekker gegeten. Top sushi!!

Mark
19 Januar 2021

Voortreffelijk eten en zeer vriendelijk en behulpzaam. Eten was warm en lekker en er was duidelijk aangegeven waar evt. bijgerechten bij hoorden.

leon oosterhof
17 Januar 2021

Hallo Miyagi and Jones, Heel erg sorry te zeggen maar we vonden de Korean beef tegenvallen gister. De gyoza waren goed zoals altijd, maar van de korean beef had ik een heel andere (smaakvollere en betere) herinnering van in het restaurant. Misschien was dit gerecht wat anders maar we vonden de kwaliteit en smaak van het vlees niet goed. Sorry.. Groeten, Leon

Judith
17 Januar 2021

De kwaliteit van het eten was heel erg goed. Jammer alleen dat de warme gerechten nogal lauw waren toen we ze kregen. Maar we hebben er toch smakelijk van gegeten.

Martine
17 Januar 2021
Haver
16 Januar 2021

Heerlijk gegeten echter zat er in de sushi combo maar 1 stukje van alles.

Ant
14 Januar 2021
Mike Roos
14 Januar 2021

Was erg lekker, alleen helaas zaten de craps zaten niet bij de pekingeend.. vergeten?

Lineke
14 Januar 2021

We zijn echt fan van de pokebowls! Alles vers en meer dan genoeg! Heerlijk!

Gerben
13 Januar 2021

De bestelling was niet compleet. Bij nabellen werd het dessert keurig en snel bezorgd. In het opmerkingenveld hadden we aangegeven geen spicy sushi in de box te willen omdat we daar niet tegen kunnen. Helaas bleek meer dan de helft spicy te zijn. Het viel dus erg tegen.

Nina
11 Januar 2021

Luca had ons heel aardig geholpen via de telefoon met onze bestelling en alles was ook netjes op tijd. Sushi was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ant
10 Januar 2021
Nita
9 Januar 2021

Het was echt zalig. Sorry dat mijn zoon vergeten was de fooi te overhandigen bij de deur😔 Volgende x dubbel

Julia
8 Januar 2021

Heerlijk eten! En de bestelling was perfect op tijd!

Coen
8 Januar 2021

Helemaal top, hier zit liefde in!

Ant
3 Januar 2020
Tessa
2 Januar 2020

Heerlijk gegeten! Grote variatie aan gerechten, allemaal even smakelijk 😋

Robin
1 Januar 2020
Twan
1 Januar 2020

Top service met bezorgen. Denken mee ook als je postcode niet in bezorg gebied zit. Eten was heerlijk!

Lisa
31 Dezember 2020

Dit was echt ongelofelijk lekker en levering was top geregeld!! Dikke 10.

Janine
31 Dezember 2020

Wat was dit heerlijk zeg! We hadden de Holiday box. Het was een echte verrassing. We gaan zeker nog eens bestellen in de toekomst!

Ilse
30 Dezember 2020
Matthew van den Steen
30 Dezember 2020

Hiervoor altijd besteld en altijd perfect geleverd. Dit keer helaas minder. Te laat en daardoor moesten we het e.e.a. in de magnetron opwarmen :( Daardoor was het ook niet zo lekker als de vorige paar keer. Kan gebeuren natuurlijk.

Annemarie
30 Dezember 2020

Heerlijke borrelbox

Linda
30 Dezember 2020

De bestelde Holiday Box was op tijd, makkelijke te bereiden en was heerlijk!

Ant
30 Dezember 2020
Martijn
29 Dezember 2020

Heerlijk gegeten weer!

Monique
27 Dezember 2020

Heerlijk gegeten prima optijd bezorgd

Evelien
27 Dezember 2020

Het was heerlijk. Vooral de zalm met teri yaki en rijst. De California Pink viel een beetje tegen. Verders heerlijk gegeten. Tip: we missen de Spicy Tuna op de menukaart.

Danielle
26 Dezember 2020

We hebben genoten van de box! Heerlijke gerechten.

Lucas
26 Dezember 2020

Het eten was echt heerlijk! We hebben genoten en we hebben zelfs nog een klein restje over om van te genieten. De enige aanmerking die we hebben is dat we een beschrijving van de verschillende sushi erg leuk hadden gevonden en door de saus was het ook moeilijk om het verschil te zien. We zouden het zeker nog een keer bestellen. Super deal!

Marieke
26 Dezember 2020

Mooie porties, leuk om het zelf mooi te kunnen presenteren!

Cindy
26 Dezember 2020

Heerlijk gewoon

Bos/Koot
26 Dezember 2020

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marjet
26 Dezember 2020

De box was echt super. Het was net of we uit eten waren. We hebben ervan genoten met 6 personen. Complimenten

Gaia Dashorst
25 Dezember 2020

In de salade miste er volgensmij wel avocado en de garnalen, maar was alsnog wel echt heerlijk! De sushi was ook echt genieten :)

Karen
24 Dezember 2020

Waanzinnig leuk en lekker!

Larysia Maharaj
24 Dezember 2020
Letty
24 Dezember 2020

Heerlijk! 8 gerechten besteld en waren allemaal even lekker. Een aanrader is toch wel nr 33, de pannekoekjes met eend . Zeker een aanrader als je weer even blij wilt worden in deze corona narigheid.

Jody
23 Dezember 2020

Op alle sushi zat roomkaas. Ik hou persoonlijk niet van roomkaas en al helemaal niet op de sushi. Maar dat is een persoonlijke voorkeur. Kwaliteit van de sushi was goed, maar niet heel spannend qua smaaksensatie. Maar het kan zijn dat wij gewoon verwend zijn. ;-)

Mulder
23 Dezember 2020

Erg lekker, vooral nu er een aanbieding is. Stond weer als gewoon klaar op het afgesproken tijdstip.

Ant
22 Dezember 2020
Pat
21 Dezember 2020
Nikki
20 Dezember 2020

Take away precies op tijd klaar en alles super warm en goed verpakt. Heerlijk eten, waar voor je geld en gemakkelijke en snelle service.

Heidi
20 Dezember 2020

Heerlijk eten!

Cynthia
20 Dezember 2020

Het eten is fantastisch en het wordt ook nog eens supersnel bezorgd.

Lenny
20 Dezember 2020

Een grote bestelling gedaan op een vrijdagavond. Het eten kwam mooi op tijd, dat was fijn. Helaas was wel de helft van het eten lauw/koud en ook de patatjes slap&koud. Wel grote porties, dat is fijn en de smaak van het eten is heel smakelijk!

Gerald
19 Dezember 2020

Op tijd en vriendelijk afgeleverd. Sushi was echt heel lekker!

Pepijn
19 Dezember 2020

Spareribs waren niet goed doorbakken en gedeeltelijk zonder saus. We bestellen regelmatig en dat is altijd erg lekker maar dit keer was de kwaliteit niet goed